Informatie

Louis van Zuijlen

Mag ik mij even voorstellen, ik ben Louis van Zuijlen 55 jaar, getrouwd en vader van drie dochters, en onze kleinzoon Jax, binnenkort hopen wij nog twee kleinkinderen te verwelkomen.

Mijn grootste hobby is het fotograferen van postduiven wat mijn grootste passie is.

Het is voor mij elke keer weer een uitdaging om een duif zo op de foto te zetten, zo dat hij er zo natuurlijk mogelijk op staat !
Alles wat ik doe komt ook uit eigen hand, zo zit ik in elkaar, zelf alles uitvinden, en heb daarom daar mijn eigen stijl ontworpen die bij vele liefhebbers in de smaak valt. Als de duiven mooi uit zijn gerui’d en ze zitten weer lekker in het verenpakje zijn ze voor de foto op hun best. De piekmaanden liggen dan ook van eind Oktober t/m Maart . Ik probeer dan ook altijd wat meestal lukt om de datum voor levering na te komen, en vraag dus bij grotere opdrachten ook een leveringstijd van twee tot drie weken, ook afhankelijk van de lopende opdrachten die er nog liggen. Ik hoop mijn klantenkring die ik al heb op gebouwd nog steeds verder uit te breiden zodat ik mij er volledig op toe kan leggen dat ik mij eigen 100% beroepsmatig profileer.
Iedereen is bij mij welkom voor vragen of andere info over duivenfoto’s en de duivensport in zijn algemeen. Ik werk thuis op locatie of ik kom naar u toe, ik werk met een studio en studioflitsers en twee camera’s. Een voor de duiven en de andere camera met een speciale lens voor het oog waarbij ik gebruik maak van een daglichtlamp, zo hoeft de duif ook maar een keer door de hand….
Graag wijs ik u er op dat op elke foto auteursrecht zit…

Tot kijk bij mij of uw thuis !
Louis van Zuijlen ( postduivenfotografie)